Η Εταιρία

Η Athens Architects είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης.
Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον σχεδιασμό, το σχεδιασμό και την κατασκευή κατοικιών αλλά και σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Μέσα από τα στελέχη μας και τους αφοσιωμένους συνεργάτες μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και ανακαίνισης, λαμβάνοντας υπόψη το προφίλ και την ατομική προσωπικότητα κάθε πελάτη, βρίσκοντας τις πιο καινοτόμες και καινοτόμες ιδέες σε κάθε χώρο, πάντα σε συνεργασία με αυτόν. Ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας είναι η ποιότητα – τόσο στον σχεδιασμό, στον σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή – για την κάλυψη των σημερινών αλλά μελλοντικών αναγκών. Σκοπός της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με συνεπή και γνήσιο ενδιαφέρον για τον πελάτη. Το όραμά μας είναι να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της επαγγελματικής ζωής του επιχειρηματία και κάθε ατόμου που θα μας μεταβιβαστεί μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας παγκόσμιας συνεργασίας.

Παρέχουμε

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή-ανακαίνιση-επισκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν σχεδιασμό-επίβλεψη-κατασκευή, όλα τα είδη κατασκευών και τεχνικές εργασίες. Λαμβάνοντας υπόψη το προφίλ και την ατομική προσωπικότητα κάθε ατόμου και με τον μέγιστο σεβασμό στις ανάγκες του και με πρωταρχικό σκοπό την παράδοση μιας τέλειας κατασκευής, το έμπειρο προσωπικό μας και οι συνεργάτες μας θα σχεδιάσουν και θα εκπληρώσουν κάθε επιθυμία σας.

Η Ομάδα

Σταμάτης Κολλιός

Απόφοιτος της ΑΚΤΟ στον κλάδο των Σχεδιαστών Δομικών Έργων CAD/CAM και Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση εσωτερικών χώρων Έχοντας μεγάλη εργασιακή εμπειρία στο χώρο της μελέτης – κατασκευής από εργασία σε κατασκευαστικές εταιρείες, πολιτικούς μηχανικούς αλλά και σε εταιρεία εξοπλισμού στη μαζική εστίαση είναι πλέον σε θέση να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί σε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο. Ως πρόεδρος της εταιρείας έχει σαν πρωταρχικό στόχο  τη βελτίωση στην ποιότητα και την αισθητική των χώρων που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα κατασκευής.

Λεωνίδας Βαγενάς

Απόφοιτος EMSAT PARIS στο τμήμα Γραφιστικής. Έχοντας 17 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στις Γραφικές Τέχνες και την Οπτική Επικοινωνία. Ιδρυτής του design studio GRAPHIS και ειδικευμένος στην σχεδίαση Εταιρικής Ταυτότητας. Υπεύθυνος για το τμήμα Γραφίστικης και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Athens Architects.

Ελένη Σφυρή

Απόφοιτος της ΑΚΤΟ στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής & Διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Έχοντας πολυετή εργασιακή εμπειρία στη κατασκευή και ανακαίνηση κάθε είδους επαγγελματικού αλλά και ιδιωτικού χώρου είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας συνεργατών του Athens Architects. Yπεύθυνη στο τμήμα ανάπτυξης της αισθητικής και εργονομίας των χώρων που αναλαμβάνουμε.

Τα Γραφεία μας

Αποστολή μας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των ειδών επιχειρηματικών χώρων, όπως γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους και αίθουσες συνεδριάσεων. Στόχος μας είναι να διαβεβαιώσουμε τον επαγγελματία υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ποιότητας των προϊόντων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Με στελέχη με πολυετή πείρα στον επιχειρηματικό τομέα και σε πλήρη συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο, σχεδιάζουμε, σχεδιάζουμε και παρουσιάζουμε καινοτόμες λύσεις που ισχύουν για την επιχείρηση. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο της μαζικής εστίασης, όπου ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την επαγγελματική ποιότητα των υπηρεσιών και των ποιοτικών προϊόντων, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Τα στελέχη μας, μετά από χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της τροφοδοσίας, έχουν αποκτήσει τη γνώση να προσφέρουν και να παρουσιάσουν – σε στενή συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία – μελέτες, σχεδιασμό και καινοτόμες λύσεις που εφαρμόζονται σε κάθε βιομηχανία μαζικής εστίασης. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε: Εργαστήρια τροφίμων, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, παντοπωλεία, καφετέριες, ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.
Με το σωστό σχεδιασμό εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα για την επιχείρησή σας.

Αναλαμβάνουμε

1. Αποτύπωση χώρου

2. Σχεδιασμός βάση προδιαγραφών νόμου ( απαιτούμενα τ.μ. παρασκευαστηρίου, σάλας, wc κλπ. )

3. Προτάσεις & λύσεις εργονομίας & ορθής λειτουργίας του χώρου καταστήματος

4. Σχεδιασμός & μελέτη επιλογής ύφους και διακόσμησης του καταστήματος

5. Τελικά σχέδια εφαρμογής με κατόψεις ηλεκτρολογικών, υδραυλικών παροχών

6. Επιλογή εξοπλισμού και μηχανημάτων λειτουργίας και εξοικονόμησης ενέργειας του καταστήματος

7. Επιλογή επίπλων κατασκευών χρωμάτων κλπ.

8. Αδειοδότηση καταστήματος